Home » » Princesha Dhe Bretkosa - Dubluar në shqip

Princesha Dhe Bretkosa - Dubluar në shqip


Një përrallë e vendosur në kohën e epokës së xhazit në Nju Orleanis dhe është përqendruar në një grua të re me emrin Tiana dhe puthjen e saj me një princ bretkocë që me doemos dëshiron të bëhet përsëri një njeri Për më shum shiko filmin
Photo of Milford Sound in New Zealand!
 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u mundsua nga ab-film.blogspot.com
Proudly powered by Blogger