Home » » Piter Pan - Kthimi ne ishull nuk ekziston Dubluar në shqip

Piter Pan - Kthimi ne ishull nuk ekziston Dubluar në shqip

Kjo histori ka ndodhur në Londër gjatë Luftës së Dytë Botërore, është historia e vajzës Wendy, e cila është rrëmbyer nga Kapiten Huk, dhe Piter Pan duhet të vijë ta shpëtoje Për më shum shiko filmin

Photo of Milford Sound in New Zealand!  

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u mundsua nga ab-film.blogspot.com
Proudly powered by Blogger