Home » » Madagascar 2 - Dubluar në shqip

Madagascar 2 - Dubluar në shqip

Si këlysh, Aleks Luani u quajt Alekei dhe ishte i biri i Zubas, luanit alfa. Edhe pse Zuba përpiqet të mësojë Alekein të bëhet një gjahtar, këlyshi është më i interesuar për kërcim Për më shum shiko filmin

Photo of Milford Sound in New Zealand!  

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u mundsua nga ab-film.blogspot.com
Proudly powered by Blogger