Home » » Hirushja -Dubluar në shqip

Hirushja -Dubluar në shqip

Kur njerka mizore e hirushes e pengon atë nga pjesëmarrja në Ballon Mbretëror, ajo merr ndihmë të papritur nga minjte e dashur Gus dhe Jaq, dhe nga zana kumbare Për më shum shiko filmin

Nese Doni ta shkarkoni Filmin Kliko mbi e gjelbert "shkarko filimin "

Photo of Milford Sound in New Zealand!
 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2015. Filma Te dubluar ne shqip - All Rights Reserved
Dizajni u mundsua nga ab-film.blogspot.com
Proudly powered by Blogger